Close search
Росен Тачев

Росен Тачев

Chef Росен Тачев е роден и израснал в гр.София. Завършил е Техникум по хранително-вкусова промишленост в гр.София и от тогава не спира да практикува професията. Работил е в много и различни ресторанти. Едни от тях са "Къщата с часовника", "При орлите", а в момента е главен готвач в ресторант за дивеч "Ловната къща".

Диво прасе с пюре от моркови и ябълки с боровинков сос
5.0
Общо Време: 4 ч. и 15 мин.
Ниво: професионално
Филе от фазан с горски гъби и рьощи от тиквички
5.0
Общо Време: 35 мин.
Ниво: професионално
Еленско месо с билки
5.0
Общо Време: 4 ч. и 15 мин.
Ниво: професионално
Продукти: черен пипермащеркасолкопърмагданозрозмаринбосилекриганрозмарин,  (+ 100 мл. вода), направен предварително, по указание на опаковката,  еленски бут
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK