Свинско месо със зеленчуци
Продукти
- сол на вкус
- олио
- черен пипер на вкус
- 0,5 патладжан
- 3 домата
- 3 чушки
- 1 морков
- 2 глави лук
- 700 г свинско месо
Начин на приготвяне
- Измиваме, начукваме и нарязваме месото на кубчета. Пържим го на умерен огън до зачервяване.
- През това време почистваме и нарязваме лука, моркова, чушките, патладжана и ги добавяме към месото.
- Измиваме и настъргваме доматите. Добавяме и тях, като разбъркваме добре от време на време до готовност (докато месото омекне и поеме от останалите продукти, около 10-15 минути).
Агнешка дроб-сарма
Измиваме агнешкия комплект и го слагаме да се вари в посолена вода. В подходящ съд запържваме лука, м...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook