Телешки стек с вино
Продукти
- зехтин
- черен пипер
- сол
- 1 ч.ч. червено вино
- 2 стека телешко месо (горната част на телешкото контрафиле)
100 г съдържат:
- 152 калории
- 8 г мазнини
- 19 г протеини
Начин на приготвяне
- Запичаме равномерно стековете в сгорещен тиган с малко зехтин.
- След това ги натъркваме със сол и черен пипер.
- Прехвърляме ги в тава, заливаме ги с виното, покриваме ги с фолио и ги слагаме да се пекат за 30 минути в гореща фурна.
- По желание, сервираме с гарнитура от печени картофи.
Фреш от моркови
Почистваме и измиваме морковите и цвеклото.Нарязваме ги.Изцеждаме ги на машина и ги изсипваме в подхо...
Сироп от бъз
Измиваме и накисваме цветовете бъз във вода за 24 часа, като ги затиснем така, че да са покрити с вод...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook