Close search

Рецепти за Великден

Агнешко печено със салвия
5.0
Общо Време: 80 мин.
Ниво: средно
Плетен козунак
4.4
Общо Време: 120 мин.
Ниво: трудно
Агнешко бутче върху дроб-сарма
3.4
Общо Време: 2 ч.
Ниво: средно
Агнешка чорба
0.0
Общо Време: 45 мин.
Ниво: лесно
Козунак със сушени боровинки и орехи
5.0
Общо Време: 100 мин.
Ниво: лесно
Продукти: прясно млякоборовинкизахармаслояйцамаябяло брашнолимон,  захар с есенция ром за поръсване,  олиояйца,  орехови ядки за поръсване
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK